Jazz de xoc 2021

Un maridatge suculent

Sembla que el jazz i la xocolata puguin ser un bon binomi ja que sovint trobem un o l’altre en àmbits gourmet.

Tanmateix aquest maridatge certament inèdit dins del món cultural, sembla que pugui oferir un bon aliatge d’interès gastronòmico-cultural tant pel públic com pels sectors que involucra. La indústria xocolatera esdevè promotor del món cultural a la mateixa vegada que el sector cultural esdevé promotor de la degustació de la xocolata.

Infart Oct 10 2021-25

Cardedeu, amb certa tradició dins del món xocolater per la marca Cacaolat, té uns pastissers/eres d’alta volada que poden trobar un espai on desplegar la seva creativitat i visibilitat.

Se celebrarà el 9 i 10 i el 23 i 24 d’ocubre del 2021, en diferents espais emblemàtics de la vila.

Un tast un concert

Serà una experiència gastro-musical. És a dir, un concert on es faci un tast d’un dolç de xocolata, cada dia dieferent. Hi participaran 5 xocolateries: Pastisseria Sant Llehí, Piella, Ricós, Xócala i Maurici Cot. Per tant, un total de 5 concerts/tast que inspiraran els seus productes amb la proposta musical programada.

Efimer Oct 9 2021-27

Propostes amb prioritat Km0

Hem donat prioritat a les propostes dels/de les músics del poble i rodalies, amb la voluntat d’oferir una oportunitat més de visibilitat i sinèrgia. Amb aquest punt de partida, hem mirat potenciar la diversitat i l’adeqüació en els estils, grups, espais i altres singularitats. Els grups són ”Efímer”, “Slim Bay Seals”, “Infart”, “Fan fàstic four” + OP Cardedeu, "Miratjazz" + Maestro/Castells i convidats.

La inclusió: el factor més saborós del cicle

Viver de Bell-lloch i Hi Som, que treballen per a la integració social del col·lectiu amb diversitat funcional, participarà en la logística i atenció al públic del cicle.

Creiem que la seva presència hauria de ser d’obligada convocatòria fins a normalitzar un col·lectiu que massa sovint queda a l’ombra de l’activitat cultural, ja sigui com a públic, participant i/o com a organitzador. La majoria dels components del grup de blues rock “Infart” són de Viver de Bell-lloch.

Espais emblemàtics i amb memòria

Alguns concerts es faran en espais singulars de Cardedeu: espais amb encant i història que formen part del paisatge ocult del poble. Són: la Casa Viader, La Cerveseria Sant Jordi, Jardins de la Casa Corbella, Jardins de Vila Paquita. Són espais que permeten un aforament de mínim 120/150 persones com a 50% per restriccions sanitàries. Si arribant a l’octubre, el PROCICAT permet ampliar l’aforament, vetllarem per poder oferir fins al doble de localitats en la majoria d’espais.

Efimer Oct 9 2021-29

Més sinèrgies locals

Gaudirem del suport i participació de la Cerveseria Sant Jordi, de cervesa artesana local. A part d’oferir les seves cerveses en els concerts com a complement de beguda, oferiran també el seu jardí per un dels concerts.

Efimer Oct 9 2021-28

També el grup local “A Cardedeu fem lindy” participarà en l’últim concert pensat per a balladors/es de Lindy Hop.

L’empresa Quesoni de Cardedeu seran els encarregats de sonoritzar els concerts oferint la seva complicitat habitual.

Programació Jazz de Xoc 2021

Exposició Museu

25 de setembre de 2021 | 19:00h

Museu Arxiu Tomàs Balvey

La Casa Viader

9 d'octubre de 2021 | 18:00h

La Casa Viader

Cerveseria Sant Jordi

10 d'octubre de 2021 | 18:00h

Cerveseria Sant Jordi

Can Corbella

23 d'octubre de 2021 | 20:00h

Casa Corbella

Vil·la Paquita

24 d'octubre de 2021 | 20:00h

Vil·la Paquita