@ Hal Masonberg

Nucli Trio amb Laia Cagigal

Guitar trio format a mitjans de 2018 amb la intenció de tocar standards buscant el so i la calidesa de les formacions dels 50’s i 60’s. Al cap de poc però, van començar a intercalar composicions originals i a arranjar alguns standards buscant nous horitzons. Paralel·lament van començar a ser grup resident a la Jazz Cava de Vic on actuen mensualment, convidant un artista diferent en cada concert, confeccionant conjuntament un repertori pensat per a la ocasió, influenciant-se i nodrint-se de tots ells, format que també han exportat fora la Jazz Cava, en diferents escenaris, per tot el territori. Edna Sey, Raynald Colom, Adrià Plana, Marta Roma o Alba Careta són alguns dels músics que han passat per aquestes sessions.

Gràcies a aquesta conjunció d’astres el trio ha trobat un camí pròpi i ha consolidat la seva sonoritat moderna, única i fresca. Després d’un parell d’anys de rodar junts i de fer directes tant a trio com amb diversos convidats, el Juliol de 2020 el trio decideix tancar-se a l’estudi Soiart de Badalona per enregistrar aquestes delicioses peces d’orfebreria sonora a l’antiga, en una única sesió, en directe, captant tota la frescura del seu discurs i transmetent la sensual calidesa del seu inconfusible so. En gran part,consta de creacions originals del pròpi trio, complementat d’algunes versions de Sam Rivers, Marco Mezquida o Carla Bley.

Nucli Trio es en part una branca més del fèrtil i inesgotable arbre de la música de David, Aleix i Guillem , expresada en aquest cas com una unitat de tres músics sense protagonismes ni jerarquies i en total sincronía, fidels al estil i al contagiós entusiasme que els ha portat fins aquí.

© Hal Masonberg
© Alba Morera

Guitarra elèctrica

© Alba Morera

Contrabaix

© Hal Masonberg